Dārza iela 5 (2.stāvā), Alūksne apkartpasaulei@inbox.lv mob.: +371 26384535, tālr.: +371 64321137

BRĪVDIENAS MIKOLAJKOS, POLIJĀ!

Hotel Gołębiewski Mikołajki, Mikolajki (atjauninātas cenas 2024)Hotel in Mikołajki with attractions - Hotel Gołębiewski Mikołajki

SPA VIESNĪCA HOTEL GOLEBIEWSKY

16.11. – 18.11.2024. – 240 Eur

1.DIENA  Laiks doties ceļā!

 06:00 izbraukšana no Alūksnes. Ceļš caur Lietuvu, Poliju.  Mikolajki – romatiska pilsētiņa Mazūrijā, divu ezeru krastā. Populāra kūrortpilsēta, kas īpašu popularitāti guvusi saistībā ar viesnīcu “Golebiewsky”, kurā ir brīnišķīgs akvaparks un daudzām citām aktivitātēm pie viesnīcas.  Vakariņas viesnīcas restorānā. SPA procedūras par papildus samaksu, jāpiesaka iepriekš – https://www.golebiewski.pl/mikolajki/spa  Nakts viesnīcā, divvietīgie/trīsvietīgie numuri.

2.DIENA  Atpūta Mikolajkos! 

Brokastis. 09:00 izbraukšana no viesnīcas.  Święta Lipka baznīcas un klostera komplekss, tas tiek uzskatīts par vienu no skaistākajiem baroka arhitektūras pieminekļiem Polijā.  Svētā Nikolaja konsulāts Kentšinā, te Ziemassvētku atmosfēra valda visu gadu. Tiksimies ar Ziemassvētku rūķi, kurš iemācīs mums  katram pašam izgatavot savu Ziemassvētku rotājumu. Pēcpusdienā atgriešanās viesnīcā.

3.DIENA  Laiks atgriezties mājās!                                                                       

Brokastis. 09:30 izbraukšana no viesnīcas. Ceļš caur Poliju, Lietuvu.  Vakarā atgriešanās mājās.

Cenā ietilpst: Vieta komfortablā autobusā, grupas vadītāja pakalpojumi, 2 naktis 4* viesnīcā, divvietīgie-trīsvietīgie numuriņi, brokastis un vakariņas.  Ceļojuma apdrošināšana ar COVID-19 segumu. Iesakām noformēt un ņemt līdzi arī Eiropas veselības apdrošināšanas karti (EVAK).

Cenā neietilpst: Svētā Nikolaja konsulāts Kentštinā – 50 PLN

Pieteikšanās ceļojumam: Pirmā iemaksa piesakoties – 40 EUR,  otrā iemaksa līdz 16.09 – 100 EUR, pilna apmaksa līdz 01.11.

Vēlos saņemt personalizētu piedāvājumu savā e-pastā:

Nosūtiet man labākos ceļojumu piedāvājumus

 

! Mūsu prioritāte – individuāla pieeja katram klientam !